“TÜRKİYE BU ÇAYIN TİRYAKİSİ OLACAK” SLOGANI İLE PİYASAYA ARZ EDİLEN, ÇAY TİRYAKİLERİNİN HER VAKİT KEYİFLE İÇEBİLECEKLERİ, GENİŞ KİTLELERE HİTAP EDEN YUMUŞAK İÇİMLİ BİR ÜRÜNÜMÜZDÜR.
ÇAY NASIL DEMLENMELİDİR? • ÇAY, NEM VE HARİCİ KOKULARDAN ETKİLENMEYECEK ŞEKİLDE KAPALI AMBALAJDA MUHAFAZA EDİLMELİ. • ÇAY İYİ SU İLE YAPILIR. • KİREÇLİ, MADENLİ, KLORLU SU İLE ÇAY OLMAZ • ÇAYIN SUYU MUTLAKA YUMUŞAK HUYLU, KİREÇ SERTLİĞİNDEN UZAK, TATLI BİR SU OLMALI. • PORSELEN DEMLİK TERCİH EDİLMELİ. • MADENÎ, HELE ALÜMİNYUM DEMLİKTE İYİ ÇAY OLMAZ. • DEMLİK ÖNCEDEN ISITILMALI. • TEMİZ DEMLİK İÇİNE BEHER BARDAK İÇİN İKİ ÇAY KAŞIĞI ÇAY (2-2,5 GRAM) KONULUR. 2 BARDAK SUYA 1 ÇAY BARDAĞI ÇAY KONULACAĞINI, 1 ÇAY BARDAĞI KURU ÇAY İLE 7 BARDAK ÇAY İÇEBİLECEK KADAR DEM ELDE EDEBİLECEĞİMİZİ DE UNUTMAYALIM. • SU TAM KAYNAMA NOKTASINDA İKEN HEMEN ALINIP DEMLİĞE AKTARILMAMALIDIR. • DEMLİĞE AKTARILIRKEN, KAYNAMANIN DURMASI, 100 C'DEN BİRKAÇ DERECE AŞAĞI SICAKLIKTA OLMASINA DİKKAT EDİ Devamını Göster